11 Mayıs 2015 Pazartesi

Jane İredale

Jane İredale  Makyaj Ürünlerinin Çok Yönlü Etkileri


Fondöten, Kapatıcı, Güneş koruma ve aktif cilt bakımı her bir jane makyaj ürününün  vazgeçilmez çok yönlü etkileridir.  Mineral makyaj , iyi bir düzenleme, kapatma ve renlendirme özellikleri yanında, güneş koruma hizmeti de sunmalıdır.

Yüksek kaliteli mineral içeriğinin en büyük avantajı  ışık ile karşılıklı etkileşim sağlamaktır. Bu özellik doğal minerallerin  yumuşak odak efekti veren yapılarından gelmektedir.  Doğanın bizlere bahşetmiş olduğu bu nimeti kadın güzelliği için kullanmak varken, geçmişte ve günümüzde kimyasal  makyajı tercih etmek büyük bir talihsizlik olmuştur.
Jane iredale fondöten ve kapatıcıları cilt üzerinde nefes alabilen ve yeterli koruma sağlayabilen bir bariyer oluştururken, asla gözenekleri tıkamaz, komodojenik etki göstermezler. Yapılan tüm testler Jane İredale ürünlerinin nano partiküller içermediğini ve cilt yapısına uygun gözenek tıkamayan tanecik büyüklüklerine sahip olduğunu göstermiştir.
Güneş Koruma
Jane Iredale ürünleri 6 kez Cilt Kanseri Vakfı tarafından ödüle layık görülmüştür. Bu ürüne sahip olabilen firmaların kendi ürünlerinin tamamının , yeterince güvenli ve etkili olduğunu, cilt sağlığına katkılarını bilimsel metotlarla ortaya koymalıdır.

En çok satan Jane İredale ürünleri  :

Jane iredale Purepressed Base pudra,  Jane İredale Fondöten, Jane İredale Powder me, Jane İredale Pure LashOnyx  Maskara , Jane iredale Göz Kalemi,  Jane İredale Circle delete Göz Altı kapatıcısı , Lip Drink dudak besleyici,  Pom Mist nemlendirici ve fixleyici sprey, ve Makyaj Fırçalarıdır.  Jane iredale kullananlar, jane iredale yorum ve içerik bilgilerini bu kategorimizde bulabilirsiniz. Dilediğiniz Jane marka makyaj ürününü indirimli olarak satın alabilirsiniz. 


Mineral Makyaj Ürünüdür. 
http://www.dermoeczanem.com/jane-iredale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder