6 Şubat 2013 Çarşamba

Jane iredale Zap Hide Sivilce Akne Kapatıcı

Jane iredale Zap Hide Sivilce Akne Kapatıcı

Jane iredale zap and hide kapatıcı 





Bu ürün iki uçlu tedavi edici özelliği ile akne, sivilce ve kıl kökü tedavilerine destek sağlar ve kapatır.


Kullanımı :  

Uygun cilt temizleme ürünleri  ile temizlenmiş cilt üzerinde bulunan aktif akne ya da akne izi üzerine önce beyaz kısmı sürülür. Sonra bunun üzerine kapatıcı renkli kısım uygulanır. 

Renk Seçenekleri : 

Light
Medium 

Jane iredale makyaj ürünleri sizlere her zaman en sağlıklı formülleri sunar. Güzel görünmek kadar cilt sağlığının ve genel sağlığın önemini bilen ve buna göre çalışan marka, tüm ürünlerini klinik olarak testlerden geçirir. Bu sayede dermokozmetik makyaj adını taşıyan yeni bir ürün grubunun oluşumuna ön ayak olan firma bu konuda bir dünya markası haline gelmiştir. 

Mineral ve organik makyaj ürünleri cilt için daha sağlıklı ve güvenli seçenekler sunar. Jane iredale makyaj ürünleri bu konuda güvenilir bir Amerikan Markasıdır. Tüm ürünleri www.dermoeczanem.com sitesinden kampanyalı olarak satın alabilirsiniz. 

İçeriği : 

Blemish Balm İçeriği: Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Isopropyl Jojobate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Polygonum Fagopyrum (Buckwheat) Seed Extract, Algae Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Geranium Maculatum Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil.

Blemish Concealer İçeriği :Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Jojoba Esters, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cera Alba (Beeswax), Psoralea Corylifolia Extract, Coconut Alkanes (and) Polysilicone 11, Squalane, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract Alaria Esculenta (Algae) Extract, Polymethylsilsesquioxane, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Oil, Tocopherol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (and) Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Boron Nitride, Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Kaynak : 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder